השריית שועית במים

שמים את השועית בכלי מים למשך 15 דקות במיקרוגל. לאחר מכן מחליפים את המים וחוזרים על אותה הפעולה שוב. לאחר שלושים דקות במיקרוגל קיבלתם שועית מוכנה לבישול, כאילו השרתם לילה שלם במים.

אז, השועית כבר מוכנה לבישול, והינה לכם מתכון פשוט להכנת מרק שועית מנצח…

חומרים להכנה:
2 בצלים.
4 שיני שום.
700 ג` בשר כתף.
1.5 כוס שועית.
2 תפוחי אדמה.
1 רסק עגבניות.
1 כף כמון.
פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד שמתקבל גוון צהבהב.
מוסיפים את ריבועי הבשר ושיני השום.
מתגנים את הבשר כ-3 דקות עד שמקבל גוון לבן מסביב לבשר.
ממלאים את הסיר במים, ומוסיפים את רסק העגבניות וריבועי תפוחי אדמה.
מתבלנים בכף כמון, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
לאחר כשעה וחצי על האש הבשר רך, והמרק מוכן לאכילה.

בתאבון!!!!

הוסף תגובה