עוגה ישרה, כיצד להכין עוגה ישרה כמו בקונדטוריה
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 26 שנ'
הרבה אנשים,במיוחד נשים…שואלות אותי איך העוגות יוצאות לי שטוחות פלס,ללא גבעה,כיפה או בטן והתשובה היא כזאת,קחו תבנית,בה תאפו את העוגה,ורפדו אותה בנייר אפייה,גם את הבסיס וגם את הדפנות-ניתן להדביק את נייר האפייה,והרצועות לדפנות בעזרת קצת מרגרינה או חמאה,שיפכו את בלילת העוגה לתוך התבנית ה"מרופדת"ואפו כרגיל,בתום האפייה הניחו לעוגה להצטנן ולהתייצב-מומלץ לחכות כשעתיים לאחר הוצאתה מהתנור.קחו מגש או פלטה הצמידו אותו לעוגה והיפכו אותה למגש,הסירו בזהירות את נייר האפייה והריי לכם עוגה ישרה.
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה