דרכים לבדיקת טריות של דג
- 11/03/2012
- זמן קריאה מוערך: 16 שנ'
1) עין הדג צריכה לבלוט , בצבע שחור מבריק ולא שקועה ולבנה.
3) צבע הזימים צריך להיות אדום ולא חום.
4) אסור שהדג יהיה רירי.
5) כאשר נריח הדג אסור שיהיה ריח לוואי ( לדג טרי אין ריח).
6) הכי חשוב להכיר מוכר דגים אמין ואז נוכל להיות יותר רגועים.
קטגוריות
עוד בנושא
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
עוד מאותו הכותב
-
איך נדע שהדג מוכן
את הדגים ניתן להכין בהרבה אופנים: טיגון עמוק, צליה במחבט ( פילה) , צלייה...
-
פילפלים חריפים- כללי
- מומלץ להשתמש בכפפות חד פעמי כאשר אנו חותכים אותם.- כדאי למתן החריפות...
-
איך לדעת שהבשר טוב
סמני ההיכר לבשר מטיב מעולה הם: 1) צבע אדום מאיר. 2) שכבת שומן חיצונית...
הוסף תגובה