לרחוץ את הידיים לפני ואחרי ההכנה והטיפול במזון
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 13 שנ'
הידיים נושאות מגוון גדול ורב של חיידקים, ביחוד לאחר שהיה בחדרי שרותים. כמו-כן לאחר טיפול במזון לא מבושל כמו בשר ועופות, יש להקפיד על רחיצת הידיים במים וסבון היטב לפני ואחרי טיפול והכנת המזון, ותמיד לאחר השימוש בשירותים.
באדיבות starmed, מרכז הרופאים המומחים
קטגוריות
עוד בנושא
-
מניעת הרעלות ילדים
מאחר שמרבית הרעלות הילדים אינן מכוונות, יש חשיבות מרובה למניעתן. בהקפדה...
-
שתיית נוזלי ניקוי וחיטוי
אחת ההרעלות השכיחות בילדים נגרמת משתייה של נוזלי ניקוי וחיטוי. בכל...
-
בליעה של תרופות, גרגרים של רעל
אם היה ניסיון לבלוע את הרעל והוא עדיין בפה, יש לנסות להוציאו. אין לגרום...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה