להפשיר את המזון הקפוא במקרר או בתנור המיקרו – גל
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 21 שנ'
יש להפשיר את המזון הקפוא במקרר או בתנור המיקרו – גל. לעולם אין להפשיר את המזון על משטח העבודה במטבח. תהליך ההפשרה מתקדם מהמשטח החיצוני של המזון אל תוכו כך שלחיידקים הנמצאים על פני המזון יש שהות להתרבות עד לכמויות הגורמות למחלות עוד לפני שהמזון מופשר לגמרי. הטמפרטורות הנמוכות לא מאפשרות לחיידקים להתפתח. במיקרו-גל, תהליך ההפשרה הינו כה מהיר עד אשר נמנע מהחיידקים זמן מספיק להתפתחות ולהתרבות.
באדיבות starmed, מרכז הרופאים המומחים
-
מניעת הרעלות ילדים
מאחר שמרבית הרעלות הילדים אינן מכוונות, יש חשיבות מרובה למניעתן. בהקפדה...
-
שתיית נוזלי ניקוי וחיטוי
אחת ההרעלות השכיחות בילדים נגרמת משתייה של נוזלי ניקוי וחיטוי. בכל...
-
בליעה של תרופות, גרגרים של רעל
אם היה ניסיון לבלוע את הרעל והוא עדיין בפה, יש לנסות להוציאו. אין לגרום...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה