אכלו כל 2-3 שעות במשך היום

מחקרים רבים תומכים בדעה שאכילת ארוחות קטנות כל 2-3 שעות תורמת לשיפור רמות הגלוקוז והאינסולין בדם (ובסופו של דבר, לרגישות וסבילות טובים יותר לאינסולין וגלוקוז), שיפור פרופיל הליפידים בדם ורמות כולסטרול טובות יותר, הוצאה אנרגטית גבוהה יותר (בעקבות האפקט התרמוגני של המזון), מאזן חלבון וניטרוגן טובים וחיוביים יותר, והחשוב מכל – הקטנת הרעב והגברת תחושת השובע (ובעקבות כך, צריכת אנרגיה ומזון נמוכה יותר).


מאת יואב אליצור


IsraelBody

הוסף תגובה