בגיל 7 חודשים אפשר להוסיף בשר
- 15/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 23 שנ'
בגיל 7 חודשים, על פי המלצות משרד הבריאות, אפשר להוסיף בשר. כדאי להתחיל עם עוף, ולאחר מכן לעבור לבשר הודו אדום (בשר כהה או שווארמה הודו) אשר עשיר יותר בברזל.
בגיל שבעה חודשים אפשר גם להוסיף קטניות – עדיף להתחיל עם עדשים אדומות, הקלות ביותר לעיכול מבין הקטניות ואין צורך להשרות אותן לפני הבישול. אחר כך אפשר לעבור לאפונה יבשה, לעדשים אדומות, למש ולחומוס. אפשר לבשל אותם בתוך המרק או כמנה נפרדת.
מאת טובה קראוזה, דיאטנית קלינית
-
סימני מתיחה, להקפיד על תזונה נכונה ולעסות את האזור בשמן נבט החיטה
רבות מדווחות ששום דבר לא עזר במקרה הזה ויש צדק בדבר. ההצלחה קשורה לגנטיקה...
-
במעבר למזון מוצק אין העדפה לירקות או לפירות
במעבר למזון מוצק אין העדפה לירקות או לפירות. גם אם התחלתם עם פירות,...
-
את הירק הראשון צריך לקלף, ואז לבשל או לאדות
את הירק הראשון צריך לקלף, ואז לבשל או לאדות, ולטחון עד למרקם חלק מאד,...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה