מלגזה

כל מפעל היום כבר מחזיק לפחות מלגזה אחת אם לא יותר. אך את כללי הטיפול והבטיחות הכרתם? אם יש משהו שחשוב לבדוק לפני רכישת המלגזה זה את הנושא הנ"ל. על מנת שתוכלו לחסוך עלויות טיפול בהמשך הדרך, כמו בכל רכב אחר, גם במלגזה יש לשים לב שהמצבר לא ישחק ולא יתרוקן עד הסוף. במלגזה החשמלית יש למלא את הסוללה שלה יש שני תפקידים במלגזה החשמלית והם גם לספק חשמל וגם לספק יציבות למלגזה. כאשר העובד צריך להחליף את הסוללה עליו לוודא כי הוא לבוש בהתאם מבחינה בטיחות. הוא צריך ללבוש כפפות וחליפת מגן במקרה ויהיה מגע עם חומצה.

איך מתחזקים רכב חשמלי?

כמו בכל רכב, גם ברכב החשמלי שגרת הטיפולים משתנה מדגם לדגם. יש דגמים שיגידו לכם כי עליכם לעשות בדיקה לרכב פעם בשנה או שנתיים ויש דגמים שיגידו לכם אחת לכמה שנים או במספר קילומטרים מסוים. בכל מקרה, כך או כך פעולות התחזוקה יהיו דומות. יבדקו לכם נוזל לחלונות, נוזלי קירור, פילטר אוויר בתא הנוסעים, בדיקת תקינות לשקע ההתקנה ועוד. שימו לב רק ללכת למוסך שמתמחה ברכבים חשמליים שלא יהיו טעויות מיותרות.

מי יכול לנהוג בקלנועית?

קלנועית בעצם יכולה להתאים לכל מי שעוד לא הגיע לגיל 16 ועקב כך עוד לא יכול להוציא רישיון. אולם, תפקידה העיקרי של הקלנועית הוא לשמש אנשים מבוגרים שכבר אין ביכולתם ללכת או שאינם יכולים לנהוג כבר מסיבות כאלה ואחרות. הקלנועית טובה גם למי שהפך לנכה, נולד נכה, ואפילו לבעל מחלה אשר מצריכה שיקום. הקלנועית היא כלי רכב המאפשר ניידות מה שהרבה מבוגרים נמנעים ממנו כי הדבר מצריך הליכה. אז הקלנועית תאפשר לכם לקבל את העצמאות שלכם בחזרה ולא תהיו יותר תלויים באף אחד.

מהם סוגי עגלות המשטחים השונים?

מלגזה – כמו כל דבר בשוק המסחרי היום, גם לעגלות שטחים יש סוגים רבים ומגוונים. ישנן עגלות משטחים חשמליות וחצי חשמליות. גם שני הסוגים הללו מתחלקים לתת קטגוריות בתוכן. תתי הקטגוריות מחולקים בעיקרן לפי משקלי הנשיאה. בין עם עגלת המשטחים החצי חשמלית יכולה להרים 1,500 ק"ג או שהעגלה החשמלית יכולה להרים 3 טון. הבחירה כולה תלויה בבעל העסק ומה הוא צריך.

 

הוסף תגובה