מבחר פירות וקינוחים לבתי מלון

מגשי פירות ברמת גן – בבתי מלון נדרש לבצע התאמת של התפריט והמזונות לאוכלוסיות רחבות, כולל קינוחים במלונות. יש מי עבורם דרוש מזון ללא גלוטן ויש מי שנדרש להקפיד לגבי כשרות ומאכלי פרווה אחרי ארוחה בשרית. מלונות רשת ומלונות מסורתיים אשר מארחים קהלים שונים חייבים להציע שפע של מאכלים ותפריט המתאים לפלחים שונים. אחת הדרכים לפשט ולאפשר זאת בצורה קלה וחסכונית היא שילוב של פירות בתפריט. יש לכך המון יתרונות והנה לפניכם המאמר הבא שיסביר לכם הכל בצורה פשוטה. כל צוות במלון וכל מנהל בענף ישכילו מקריאת הדברים.

קינוחי קבלת פנים

מגשי פירות בהרצליה – קבלת פנים במלון היא חשובה מאוד. בין אם מדובר על קבלת הפנים בחדר או על קבלת פנים קבוצתית בלובי. על מנת להקליל את האווירה ולהגיש מאכלים שיתאימו בצורה מושלמת רצוי לשלב פירות. ראשית כל מדובר באחד מרכיבי המזון הבולטים ביותר בתזונה הים תיכונית. סיבה נוספת היא העובדה כי הפירות גם בריאים וגם משתלבים היטב עבור מי ששומרים כשרות. סיבה נוספת היא האפשרות לבצע שימוש בחומר הגלם הזה עבור מאכלים של מנות פתיחה, עיקריות וקינוח. למשל ניתן לשלב סלסלת פירות בקבלת הפנים או בשולחן הקינוחים, ועבור מנה עיקרית הפירות הם אלמנט מצויין לעוף בתנור ולשלל מאכלים נוספים. הפירות צבעוניים ובעלי טעם עז, הם מאפשרים גיוון ביחס לעונות השנה והם מאפשרים לבית המלון להצטייד בחומרי גלם בעלות לא גבוהה – ביחס לחומרי גלם אחרים עבור המטבח.

קינוחי בריאות
מגשי פירות בחולון – וכאשר אנחנו מדברים על קינוחים במלונות הרי שלצד האפשרות של סלסלת פירות קיימות אפשרויות נוספות מבוססות פרי כמו למשל סושי פירות או סלט פירות. גם מגשי פירות בשלל צבעים עם תוספות בצד מהווים אפשרות נהדרת למי שמבקשים ליהנות מקינוחים טעימים ובריאים, עם טעם עז ונוכחות. כדאי מאוד לשלב פירות בצורת מגשים או סלסלאות פרי באירועים השונים המתקיימים בבית המלון כמו גם בשולחנות ההגשה העצמאית בחדר האוכל. יש לכך כאמור יתרונות רבים ובית המלון מספק באופן הזה התאמה של התפריט לקהלים מגוונים המגיעים להתארח במלון עצמו לאורך כל השנה.
 

הוסף תגובה