למה כדאי להוסיף פסיפלורה במגשי הפירות?

הפסיפלורה מלאה ביתרונות בריאותיים עם טעם מיוחד, אף על פי שהיא פרי שמקורה אינו בארץ אך בשנים האחרונות ניתן לראות כי מגדלים רבים מגדלים אותה. לפסיפלורה יש יתרונות בריאותיים רבים ולכן היא הפכה לפרי נפוץ במיוחד בארץ. במאמר זה נכיר את היתרונות הבריאותיים של הפסיפלורה ואיך ניתן לשלב אותה בסלסלת פירות. מגש פירות מעוצב עם הפסיפלורה מזכירה לאנשים רבים ארצות אחרות מקורו של פרי הוא רחוק מאד באמזונס הוא גדל כצמח מטפס בגינות רבות בארץ הצורה של הפרי אובלית או עגולה. גודלו של הפרי הוא בינוני כגודלו של כדור טניס, צבעו סגול או צהוב ותוכנו מכיל גרעינים שחורים עם נוזל צהוב או כתום. בשנים האחרונות הפרי החל להיות נפוץ בישראל וגם כחלק ממגשי פירות.

כיום, בתחום המתנות הביקוש למתנה מקורית ומושקעת הולך וגודל ומה יותר טוב מלשלוח מגש פירות מעוצב בטוב טעם עם הפרי המיוחד, על מנת להעביר את המסר דרך המתנה המרגשת והמושקעת בה החומרים נבחרו בקפידה?. כמו כן, מגש פירות מעוצב העמוס בפירות טריים יכול לשמש כמתנה מרהיבה, טעימה ובריאה שתמיד יפתיע וישמח את המקבל אותו. בנוסף, סושי פירות יכול להתאים למגוון נרחב של אירועים ומצבים שונים. כמו כן, מגשי פירות הם הקינוח המושלם של ישיבת עסקים, כנס, אירוע משפחתי או אירוע רומנטי, וזאת משום שהם מעוצבים יפים טעימים ובריאים. בפרט כאשר הם מיוצרים על ידי חברה איכותית במיוחד הם גם יהיו מושלמים. אך, ישנה חשיבות רבה בחירת הפירות שלא יהיה רק פירות טריים אלא גם לסוג הפירות. ולכן, מגש פירות מעוצב עם כל היתרונות של הפסיפלורה:
לפרי הפסיפלורה יש יתרונות בריאותיים רבים, חלק מהיתרונות אלו קשורים למערכת העיכול. הפרי מכיל כמות גדולה של סיבים תזונתיים שעוזרים בניקוי המעי , למניעת סרטן המעי ולטיפול בכאבי בטן שונים. כמו כן, אחד הוויטמינים החשובים ביותר לגוף האדם. הוא חיוני מאד לחיזוק המערכת החיסונית הוא מונע מווירוסים להיכנס אל הגוף וגם מטפל במחלות השונות. בנוסף, לפסיפלורה ויטמין אי ידוע בעיקר כעוזר לראייה, ויטמין איי בכמות גדולה משפר את ראייה למרחק ואת ראיית הלילה בפרט. וכן מסייעת בטיפול במחלות לב שונות על ידי כך שהיא מכילה אשלגן בכמות רבה ויתרון חשוב נוסף, אכילת פסיפלורה יכולה לרפא תאים סרטניים בגלל העובדה כי יש בפרי נוגדי חמצון. בנוסף לאמור, צבעה הסגול העז יכול לגרום למגשי פירות להראות יפים יותר ולכן כדאי מאד לשלב אותה בכל מגש פירות יחד עם טעמה הייחודי של הפרי גם יכול להוסיף לחיך של הטועמים.

 

הוסף תגובה