מומלץ לארגן את השולחן יומיים מראש ולא בערב החג

מומלץ לארגן את השולחן יומיים מראש ולא בערב החג, כך ניתן לתכנן הכל בקפידה ולהתבונן בשולחן מספר פעמים, בנוסף, רוב ההכנות נותרות לערב החג כשכולם כברעייפים ולכן כדאי להקדיש לכך זמן לפני הארוחה. ופשוט לארגן אזור אחר לסעוד בו לבני המשפחה במהלך היומיים של ארגון ועיצוב השולחן. לתכנן מראש את השולחן על פי מספר האנשים המוזמנים לארוחה.


באדיבות המלון הסקוטי


תודה אישית: מתוך כתבה ב"כאן נעים", העתון הראשון של אמצע המדינה

הוסף תגובה