שימו לב ללחץ בו עוברים המים דרך אבקת הקפה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 17 שנ'
הלחץ בו עוברים המים דרך אבקת הקפה הוא נתון קריטי לאיכות האספרסו, והוא נמדד ביחידות בַּר. מידת הלחץ צריכה להתאים למידת הטחינה של אבקת הקפה, וככלל מספיק לחץ של 8-10 בר. בפועל, רוב מכונות האספרסו מפעילות לחץ בטווח שבין 15 ל-19 בר.
מתוך כתבה של רן יניב הרטשטיין ב-NRG shops, מדריכי קנייה
קטגוריות
עוד בנושא
-
מכונה ידנית - מצריכה כוח פיסי רב להכנת ספל אספרסו מוצלח
מכונות האספרסו הידניות הן במידה רבה שריד נוסטלגי מימים שלפני מכונות...
-
מכונה אוטומטית - מתאימה למי שרוצה ספל אספרסו מוכן בלחיצת כפתור אחת
מכונות האספרסו האוטומטיות (או הסופר-אוטומטיות או אלקטרוניות) הן בדיוק...
-
מכונת אספרסו חצי אוטומטית - היתרון העיקרי הוא המחיר
מכונות האספרסו החצי אוטומטיות מציעות את הפשרה הטובה ביותר בין מכונות...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה