שימוש בפודים: יקר, מצריך שמירה באריזת ואקום, אבל מקצר משמעותית את הכנת האספרסו

כמעט כל מכונות הקפה שתומכות בשימוש באבקת קפה טחון, מאפשרות גם שימוש בפודים – שקיות חד פעמיות ארוזות מראש של אבקת קפה דחוסה שצריך רק להניח במכונה, למזוג, ולהשליך לפח. הפודים יקרים יותר מפולי קפה לא טחונים (שקל לספל או יותר), אבל הם מקצרים משמעותית את תהליך הכנת האספרסו, והופכים את התוצאה הסופית למדויקת יותר וצפויה מראש. כמובן, הם גם חוסכים את הצורך בניקוי הכלים. מלבד המחיר, חסרונם העיקרי של הפודים הוא באופן שמירת הקפה. אלא אם הפודים נשמרים באריזות וואקום נפרדות, הקפה שבפודים מתחמצן ומאבד מטעמו המקורי במהירות.

מתוך כתבה של רן יניב הרטשטיין ב-NRG shops, מדריכי קנייה


לכתבה המלאה

הוסף תגובה