הימנעו מטיגון, צלייה, גריל, עישון ואפייה בחום גבוה
- 17/09/2010
- זמן קריאה מוערך: 26 שנ'
לפניכם מספר טיפים לבישול בריא יותר:
– בישול מהיר בטמפרטורה נמוכה עדיף על בישול ממושך בטמפרטורה גבוהה.
– עדיף לבשל בכלים מנירוסטה או זכוכית, ובסלסילות אידוי מבמבוק וברזל על מנת לשמור על הערכים התזונתיים.
– אין להשתמש בטפלון שרוט, בכלי אלומיניום, נייר אלומיניום ובכלים חד-פעמיים.
– שיטות הבישול המומלצות הן אידוי בסלסילה או בסיר, בישול במים ואפייה בחום נמוך.
– מומלץ מאוד להימנע מטיגון, צלייה, גריל, עישון ואפייה בחום גבוה.
– מומלץ להשתמש בביצים, עוף, פירות וירקות אורגניים בלבד.
מאת אסף שחר – מאמן כושר גופני
קטגוריות
עוד בנושא
-
אכילת מזונות אשר מכילים ויטמינים נוגדי חמצון כגון: A,C,E עוזרים לשמור על עור הגוף
על מנת לשמור כל עור הגוף מומלץ שתייה מרובה של מיים (קפה תה וכל...
-
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון....
-
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה, כדי להימנע מדילול מיצי הקיבה ולייעל...
עוד מאותו הכותב
-
אידוי ירקות עדיף על פני בישולם במים
אידוי ירקות עדיף על פני בישולם במים! כך שומרים על הערכים התזונתיים,...
-
למניעת התפתחות לחץ דם גבוה, צמצמו את צריכת הבשר האדום
צריכה מוגברת של מזונות מן הצומח, ובמקביל צמצום צריכת בשר אדום הם המתכון...
-
פעילות גופנית משפרת את התפקוד של אזורים מסוימים במוח
מחקרים שנערכו באחרונה הדגימו כיצד פעילות גופנית משפרת את תפקודם של...
הוסף תגובה