זרעי פשתן מכילים חומצות שומן מסוג אומגה 3 שחסרות בתזונה המערבית
- 04/09/2011
- זמן קריאה מוערך: 28 שנ'
זרעי פשתן מכילים חומצות שומן מסוג אומגה 3 שחסרות בתזונה המערבית, ואפשר לשלב אותם בקלות בתפריט, כי הם חסרי טעם. לא מומלץ לחמם אותם או להוסיף אותם לבישול, כי החומרים הטובים שמצויים בהם נהרסים. אבל אפשר להוסיף אותם לפירות, סלט או ממרח. סגולה ידועה של זרעי הפשתן, לבד מהתרומה לבריאות: כבר למחרת היום שאוכלים מהם אפשר לשים לב לכך שעור הפנים נראה טוב מתמיד (במיוחד כשאוכלים אותם עם יוגורט ביו). חשוב מאוד לאכול אותם טחונים וטריים. לטחון מראש לכמה ימים ולשמור בצנצנת במקפיא. לא כדאי לצרוך מהם יותר משתי כפות ביום.
-
קוואקר טחון, כדאי להשתמש בקוואקר טחון להסמכת תבשילים ומרקים
במקום קמח או קורנפלור להסמכת תבשילים ומרקים, כדאי להשתמש בקוואקר טחון....
-
ככל שהמרגרינה קשה יותר, כך התהליכים שהיא עברה מזיקים יותר לגוף
כדאי מאוד להפסיק להשתמש במרגרינה מכל הסוגים, גם במרגרינה דלת שומן....
-
כדאי לאפות עוגות על בסיס שמן
כדאי לאפות ולאכול עוגות ועוגיות שעשויות על בסיס שמן ולא על בסיס חמאה...
-
זרעי פשתן תורמים למראה עור הפנים
זרעי פשתן מכילים חומצות שומן מסוג אומגה 3 שחסרות בתזונה המערבית, ואפשר...
-
הגבינה הצהובה הטבעית ביותר היא מוצרלה
גבינה צהובה היא מקור מצוין לסידן, אם כי היא מכילה המון שומן וצבעים שונים....
-
פרורי לחם, דווקא הסוגים היקרים יותר הם גם המזיקים יותר
בסופרמרקטים אפשר למצוא כמה סוגים של פירורי לחם. דווקא הסוגים היקרים...
הוסף תגובה