קוואקר טחון, כדאי להשתמש בקוואקר טחון להסמכת תבשילים ומרקים
- 13/09/2011
- זמן קריאה מוערך: 7 שנ'
במקום קמח או קורנפלור להסמכת תבשילים ומרקים, כדאי להשתמש בקוואקר טחון. אפשר גם להוסיף קצת ישירות לצלחת המרק החמה המוגשת לשולחן.
קטגוריות
עוד בנושא
-
ככל שהמרגרינה קשה יותר, כך התהליכים שהיא עברה מזיקים יותר לגוף
כדאי מאוד להפסיק להשתמש במרגרינה מכל הסוגים, גם במרגרינה דלת שומן....
-
כדאי לאפות עוגות על בסיס שמן
כדאי לאפות ולאכול עוגות ועוגיות שעשויות על בסיס שמן ולא על בסיס חמאה...
-
זרעי פשתן מכילים חומצות שומן מסוג אומגה 3 שחסרות בתזונה המערבית
זרעי פשתן מכילים חומצות שומן מסוג אומגה 3 שחסרות בתזונה המערבית, ואפשר...
עוד מאותו הכותב
-
זרעי פשתן תורמים למראה עור הפנים
זרעי פשתן מכילים חומצות שומן מסוג אומגה 3 שחסרות בתזונה המערבית, ואפשר...
-
הגבינה הצהובה הטבעית ביותר היא מוצרלה
גבינה צהובה היא מקור מצוין לסידן, אם כי היא מכילה המון שומן וצבעים שונים....
-
פרורי לחם, דווקא הסוגים היקרים יותר הם גם המזיקים יותר
בסופרמרקטים אפשר למצוא כמה סוגים של פירורי לחם. דווקא הסוגים היקרים...
הוסף תגובה