חזה עוף ופטריות בתנור
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 35 שנ'
מצרכים:
6 חצאי חזה עוף
מלח
פלפל שחור טחון טרי
3 בצלים קצוצים דק
600 גרם פטריות שמפיניון פרוסות (אפשר משימורים)
4 כפות אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.), מחממים במחבת גדולה את השמן, ומזהיבים את חזות העוף משני הצדדים. מעבירים לצלחת ומתבלים במלח ופלפל.
2. מוסיפים לאותה מחבת את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים. מתבלים במלח, פלפל ואבקת המרק ומסירים מהאש.
3. פורשים על משטח העבודה יריעת רדיד אלומיניום ומניחים עליה חצי חזה עוף ומעט מתערובת הפטריות והבצל וסוגרים היטב. מכינים כך את כל נתחי העוף.
4. מניחים את שקיקי האלומיניום בתבנית ואופים כשעה.
באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה