פשטידת טונה
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 31 שנ'
חומרים:
2 קופסאות קטנות של טונה משומרת בשמן\ מים מסוננות היטב.
1/2 כוס תירס (שימורים)
1/2 כוס בצל מטוגן (לא חייב)
2 ביצים
5 כפות מיונז קל
2/3 כוס חלב
2 כפות גבינה צהובה לייט מגוררת דק
כף אבקת מרק עוף פרווה
פלפל שחור
הכנה:
משמנים תבנית פיירקס מלבנית, ומניחים עליה את בצק העלים כך שיכסה גם את הדפנות. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, או עד שהוא מתחיל להשחים. מערבבים את כל שאר המרכיבים ביחד ואז שופכים את התערובת על בצק העלים שהשחים ואופים עוד כ-1/2 שעה.
באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה
עוד בנושא
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה