פשטידת פטריות
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 51 שנ'
כל הפשטידה 1500 קלוריות.
מצרכים:
3 סלסילות קטנות פטריות שמפיניון – מנוגבות עם נייר מגבת ופרוסות
3-4 בצלים לבנים (יבשים) – קצוצים
1 כף אבקת מרק בצל או פטריות
חצי צרור עירית קצוץ -לא חובה
750 גרם גבינה לבנה סקי 5%
3 כפות קמח לבן
1 כף חמאה
3 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס גס
טיפה פרמזן מגורר ללמעלה
הוראות:
1. במחבת גדולה או סיר שטוח גדול לטגן בכף חמאה את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
2. להוסיף למחבת את הפטריות הפרוסות ולטגן עד להזהבה. להוסיף את העירית הקצוצה.
3. כשהפטריות כבר עשויות היטב ומושחמות, יש להוסיף למחבת 3 כפות קמח לבן ו-1 כף אבקת מרק בצל. להבליע את הקמח בתוך הפטריות והבצל עד שייעלם. להוריד מהאש.
4. בקערה גדולה לטרוף 3 ביצים, להוסיף לקערה את הגבינה הלבנה , קצת מלח, קצת פלפל שחור גרוס גס, לערבב היטב, להוסיף פנימה את תערובת הפטריות, לערבב, להעביר לפיירקס מלבני גדול או 2 תבניות מלבניות קטנות משומנות, להדק בתבנית , לפזר מעט פרמזן מגורר מלמעלה, ולאפות כחצי שעה בחום 180 מעלות.
באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה