פשטידת בצל
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 22 שנ'
מצרכים:
80 גר' קמח מלא
שקית אבקת אפייה
שקית אבקת מרק 10
100 גר' גבינה לבנה 5 אחוז
3 ביצים
2 חלבונים
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצלים לקוביות ברוחב 1 ס"מ
2. מאדים במחבת משומנת בספריי שמן עד להזהבה
3. מצננים את הבצל עד שמגיע לטמפ' החדר
4. מערבבים בקערה את כל שאר המרכיבים ומוסיפים להם את הבצל
5. מערבבים ומעבירים לתבנית עגולה
6. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' בינונית (175 מעלות) ל-45 דקות
באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה