מרק כרוב סיני
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 30 שנ'
מרכיבים:
3 גזרים חתוכים למקלונים
4 רצועות סלרי עלים
½ חבילה נבטים סיניים עבים
סלסלת פטריות טריות
1 בצל ירוק
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את השום, גזר, סלרי, פטריות, כרוב, בתוספת מעט מלח ומאדים עם מעט מים להורדת הנפח. מוסיפים את כף הג'ינג'ר הטרי, 1 כף אבקת מרק פטריות, 1 כף אבקת מרק עוף. ממלאים את הסיר במים. לפני סיום מוסיפים את הנבטים. משפרים טעם עם מעט רוטב סויה. לפני ההגשה, מגרדים 100 גרם טופו (עד 3 אחוז שומן) לתוך הסיר ומערבבים.
באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה