מרק קישואים, גזר ושמיר
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 24 שנ'
מרכיבים:
6 גזרים
1 חבילת שמיר
2 בצלים
1 ספל חלב סויה דל שומן
מלח, פלפל גרוס טרי, אבקת מרק
אופן ההכנה:
פורסים את הירקות וקוצצים את השמיר. מוסיפים רק 1 כוס מים, את הירקות והתבלינים, ומערבבים (כך יספגו הירקות טוב יותר את טעמי התיבול). מתבלים ומוסיפים את שארית המים. מבשלים עד לריכוך הירקות. מועכים את הירקות במעבד מזון. לקראת ההגשה מחממים (לא להביא לרתיחה) ומוסיפים ספל חלב סויה דל שומן.
באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה