סלט נבטים
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 22 שנ'
מרכיבים:
2. חומץ.
3. סוכרזית ומלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
להרתיח מים, כשהם רותחים לשפוך על הנבטים.
ומיד לסנן ולשטוף במים קרים.
לערב חומץ, סוכרזית, מלח ולשפוך מעל.
זהו סלט לכשעצמו,
טעים גם בתוספת פטריות ,ו/או עלי בייבי.
או הנבטים כתוספת לכל סלט
הערה:
יש להיזהר לא לשים את המים החמים זמן רב על הנבטים, כיוון שזה עלול להרוס את כל היתרונות הבריאותים של הנבטים.
באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה