סלט שורשים חם

מרכיבים:

חומרים (ל-2 סועדים):
1 שורש קולרבי
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 גזר
3 כפות שמן זית
חופן שמיר, קצוץ
כף צלפים
מלח, פלפל
אפשרות גיוון פחות דיאטטית: כוס שמנת לבישול, 1/2 כוס רוקפור


הכנה:
1. פורסים את השורשים לפרוסות דקיקות
2. במחבת בינונית מחממים את השמן ומאדים את השורשים עד שהם מתרככים.
3. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הצלפים והסלרי ומגישים.
4. אפשרות גיוון: מי שרוצה לשדרג, יכול להעביר את כל הכבודה לתבנית חסינת חום, לצקת את השמנת והרוקפור ולהקרים בתנור.
הערה: טוב במיוחד בחודשי החורף הקרים.


באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה


 

הוסף תגובה