סלט שורשים חם
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 27 שנ'
מרכיבים:
1 שורש קולרבי
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 גזר
3 כפות שמן זית
חופן שמיר, קצוץ
כף צלפים
מלח, פלפל
אפשרות גיוון פחות דיאטטית: כוס שמנת לבישול, 1/2 כוס רוקפור
הכנה:
1. פורסים את השורשים לפרוסות דקיקות
2. במחבת בינונית מחממים את השמן ומאדים את השורשים עד שהם מתרככים.
3. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הצלפים והסלרי ומגישים.
4. אפשרות גיוון: מי שרוצה לשדרג, יכול להעביר את כל הכבודה לתבנית חסינת חום, לצקת את השמנת והרוקפור ולהקרים בתנור.
הערה: טוב במיוחד בחודשי החורף הקרים.
באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה