תרומתם של פירות ההדר להפחתת הסיכון למחלות לב
- 17/09/2010
- זמן קריאה מוערך: 16 שנ'
סיבים תזונתיים נמצאים בהרבה פירות וירקות ובינהם פירות ההדר, בעיקר פקטין, שממתן את העלייה ברמות הסוכר בדם ואת הכולסטרול ומפחית את הסיכון לחלות במחלות לב וכלי דם. פירות הדר מכילים גם אנטיאוקסידנטים (נוגדי חימצון), המסייעים במניעת מחלות לב וכלי דם, וסוגים סרטן שונים.
שי אלנקרי- מאמן כושר אישי טל' 050-5488100
לאתר הבית – Interbody
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
אידוי ירקות עדיף על פני בישולם במים
אידוי ירקות עדיף על פני בישולם במים! כך שומרים על הערכים התזונתיים,...
-
למניעת התפתחות לחץ דם גבוה, צמצמו את צריכת הבשר האדום
צריכה מוגברת של מזונות מן הצומח, ובמקביל צמצום צריכת בשר אדום הם המתכון...
-
פעילות גופנית משפרת את התפקוד של אזורים מסוימים במוח
מחקרים שנערכו באחרונה הדגימו כיצד פעילות גופנית משפרת את תפקודם של...
הוסף תגובה