עיצוב מטבחים – סביבות עבודה ותזרים
- 27/08/2017
- זמן קריאה מוערך: 24 שנ'
בתחום עיצוב מטבחים – מחקרים הגדירו 5 שטחים כלליים במטבח. מזווה, שטח אחסון מזון, שימורים ומקרר. שטח אחסון למכשירים, סירים וכלי בישול. אזור הכיור, אזור ניקוי הכלים. אזור הכנה באופן אידיאלי שטח גדול לעבוד בו. אזור הבישול, תנור וכיריים. אזורי המזווה, הכיור, ההכנה והבישול משולבים לצמיתות וקשורים לתהליך הכנת הארוחה בצורה היעילה ביותר. שטחי הכיור, ההכנה והבישול יוצרים אזור עבודה משולש צר, המוביל לסוגים שונים של מטבחים.
-
קרואטיה, חובה לוודא בעת השכרת רכב במדינה אחרת כי הוא "בר כניסה" לקרואטיה
אפשר להגיע לקרואטיה ברכב מהארצות השכנות. מה שחובה לוודא בעת השכרת...
-
בפעולת חילוץ הרכב, הרחיקו את כל אלה שלא עוסקים בחילוץ
נתקעתם? פרט לאלה העוסקים בחילוץ הרחיקו את השאר מטווח פגיעתם של כבלים...
-
החזיקו כל הזמן משהו בידיים במקום הסיגריה
החזיקו כל הזמן משהו בידיים במקום הסיגריה: טלפון נייד, עפרון, עט,...
-
עבודות ביוב
האם שירותי ביובית עבודות ביוב הם חלק בלתי נפרד מהדרישות של האולוסיה...
-
עבודות ביוב בתל אביב
שירותי פתיחת סתימות ביוב במרכז, עבודות ביוב במשאית ביובית לפתיחת...
הוסף תגובה