איכלו אגוזי מלך והפחיתו את הסיכוי למחלות לב
- 17/09/2010
- זמן קריאה מוערך: 15 שנ'
ע"י אכילת שומן רווי (גבינות שמנת, נקניקים ודברים מטוגנים) נגרמת התקשחות בעורקים אשר עלולה לגרום למחלות לב בין השאר. מחקרים רבים מראים שע"י אכילת אגוזי מלך אפשר להפחית את תהליך "התקשחות" העורקים ולשמור על גמישותם, ובכך להפחית את הסיכוי למחלות לב.
שי אלנקרי- מאמן כושר אישי טל' 050-5488100
לאתר הבית – Interbody
קטגוריות
עוד בנושא
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
עוד מאותו הכותב
-
אידוי ירקות עדיף על פני בישולם במים
אידוי ירקות עדיף על פני בישולם במים! כך שומרים על הערכים התזונתיים,...
-
למניעת התפתחות לחץ דם גבוה, צמצמו את צריכת הבשר האדום
צריכה מוגברת של מזונות מן הצומח, ובמקביל צמצום צריכת בשר אדום הם המתכון...
-
פעילות גופנית משפרת את התפקוד של אזורים מסוימים במוח
מחקרים שנערכו באחרונה הדגימו כיצד פעילות גופנית משפרת את תפקודם של...
הוסף תגובה