לימון מוסיף המון – גם במרקים
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 13 שנ'
חורף, קרררררררררר והגוף וגם הנשמה מחפשים אחר חום והרגשה של בית. ומרקים מאז ומתמיד נותנים גם חום וגם תחושת בית ומתאימים מאוד לחורף… אם אתם רוצים לשדרג את המרק שלכם, נסו לסחוט לתוכו חצי לימון. הטעם, מעניין ומנחם…לפחות אותי…
שלכם, רחל
קטגוריות
עוד בנושא
-
תזונה עשירה ביוד מאיצה את קצב חילוף החומרים
חילוף החומרים בגוף משפיע בין היתר על שריפת שומנים והירידה במשקל. בלוטת...
-
מאכלים ותערובת שעוזרים לשרוף שומנים
אספרגוס, ברוקולי, כרוב מבושל, אוכמניות כחולות, גזרים, תפוחים וסלקים,...
-
המרווח האידאלי בין ארוחה לארוחה: 3-4 שעות
ההרגל המגונה, לא לאכול כמעט דבר במהלך היום ולאכול ארוחה אחת גדולה שתשלים...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה