סוכר חום, למניעת התקשותו הכניסו פרוסת לחם טרי לאריזה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 15 שנ'
לסוכר החום, לאחר שעמד זמן מה ללא שימוש, יש נטייה להתגבש ולהתקשות. כדי שיהיה אפשר להשתמש בו מבלי לשבור את הכפית, הכניסו חצי פרוסת לחם טרי לאריזת הסוכר וסגרו אותה. תוך מספר שעות, הסוכר סופח אליו את הלחות שבלחם, והוא יחזור להיות רך.
מתוך: טיפים שמסתובבים ברשת
קטגוריות
עוד בנושא
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה