קינואה, סלט קינואה – מתכון
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 26 שנ'
החומרים:
2 כוסות קינואה מבושלת
1 קוביית שום דורות
5 קוביות כוסברה דורות
1/2 כפית צ'ילי קצוץ
2 כפות שמן אגוזים
1/2 כוס מיץ לימון
1/4 כוס צנוברים קלויים
1/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח
מעט פלפל לבן
אופן ההכנה: לשטוף היטב את הקינואה במים. לצקת שמן זית לסיר קטן, להוסיף 1 כוס קינואה, ולהוסיף כמות כפולה של מים רותחים לבשל על אש נמוכה כ-18 דקות, עם סיר מכוסה לאחר הבישול, לקרר את הקינואה ולהוסיף את יתר המרכיבים.
באדיבות דורות – מוצרי שום ותיבול
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
אורז, השרייה של האורז המלא במים לילה קודם מוציאה ממנו את טעמי הלוואי
כל מי שניסה לאכול אורז מלא והזדעזע מהטעם התפל, מוזמן לנסות שיטה טעימה...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה