העשירו את התפריט שלכם בטעמים בלתי מוכרים
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 29 שנ'
חוש הטעם הוא חוש חשוב במיוחד, שיכול לדרבן אותנו לאכילה או לאי אכילה ולהזהיר אותנו מפני מאכלים מזיקים. רובנו מסתפקים בשלושה או ארבעה טעמים ולא מפתחים את חוש הטעם. כשאנו רעבים אנו נחלשים, מערכת החיסון נפגמת ואנו הופכים לדכאוניים. מה לעשות? פשוט להעשיר את התפריט בטעמים בלתי מוכרים, בעשבי תיבול ובתבלינים שונים. מומלץ מאד להימנע מאבקות מרק המוסיפות לגוף בעיקר מלחים ולהשתמש רק בחומרים טבעיים ובכל אבות המזון. לפי הרפואה הסינית, חוש הטעם תלוי בלב ובנפש, מפני שהלשון היא איבר החישה של הלב ולכן רפואה זו נעזרת בלשון כדי לאתר מחלות.
פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית וסינית
-
כאבי גב תחתון עלולים להעיד במקרים מסוימים על בעיה בלב
כאבי גב מצביעים לרוב על חסר אנרגטי של הכליות ולכן הטיפול בבעיה, על פי...
-
היחשפו לקשת רחבה של צבעים
כאשר איננו נחשפים לקשת רחבה של צבעים אנו יותר דכאוניים, מערכת החיסון...
-
האזינו לצלילים הרמוניים
הצלילים השונים מגרים את האוזן ומגרים את המוח. האזנה לצלילים הרמוניים,...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה