דגים, מתכון עם קוביות עשבי תיבול ושום קפואות

טונה אדומה צרובה ווינגרט ג'ינג'ר דורות


 400 גרם פילה טונה אדומה = 5 מנות


המנה מורכבת ממספר מתכונים שמרכיבים את המנה הסופית:


1. סלט פילפלים קלויים


2. תערובת תבלינים


3. וינגרט ג'ינג'ר דורות


סלט פילפלים קלויים: צורבים 5 פלפלים אדומים על אש גלויה.


קולפים וחותכים למלבנים בגודל 3 ס"מ * 6 ס"מ


מתבלים ע"פ טעם אישי בחומץ שרי, מלח ופלפל.  ניתן להוסיף מעט בצל ירוק קצוץ לטבעות.


תערובת תבלינים לטונה צרובה:  1/2 כפית זרעי אניס כף מלח ים


1 כפית גרגרי כוסברה כתושים


1/2 כפית כמון


18 גר' פלפל שחור גרוס


וינגרט ג'ינג'ר דורות:


2 קוביות שום דורות


4 קוביית ג'ינג'ר דורות 


4 קוביות כוסברה דורות 


1 כוס שמן שומשום, או שמן אגוזים (או שמן קנולה)


קורט מלח צרור עלי בצל ירוק חתוך לטבעות


2 כפות מיץ לימון


1 כף חומץ שרי 


1 כף צ'ילי קצוץ


אופן ההכנה: מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לשמן. במקביל מחממים את השמן ברגע שהשמן רותח שופכים על המוצרים מערבבים ומקררים. הרכבת המנה: בצלחת עמוקה מניחים כף של סלט פלפלים עליו מניחים את פרוסות הטונה זולפים מעל וינגרט ג'ינג'ר , ומקשטים בעלי כוסברה ירוקים.


באדיבות דורות, מוצרי שום ותיבול

הוסף תגובה