מה ההבדל בין סוכר לבן לסוכר חום?
- 22/09/2011
- זמן קריאה מוערך: 17 שנ'
בתהליך זיקוק הסוכר, הסוכר החום עובר תהליך אחד פחות בהשוואה לסוכר הלבן. עם זאת, יתרונותיו הבריאותיים זניחים, מכיוון שנשארים בו רק מעט מהסיבים התזונתיים, הוויטמינים והמינרלים הנמצאים בקנה הסוכר, וכמו אחיו הלבן גם הוא יעודד השמנה וסוכרת. בכפית סוכר חום יש אותה כמות קלוריות כמו בסוכר הלבן, אך מתיקות פחותה. בכל אופן, מומלץ להפחית בשימוש בשני סוגי הסוכרים.
קטגוריות
עוד בנושא
-
עדיפה כפית סוכר על פני סוכרזית
הכימיקלים שרוב סוגי הסוכרזית עשויים מהם שנויים במחלוקת. באופן כללי...
-
העדיפו דגני בוקר עשירים בסיבים תזונתיים ודלים בסוכרים פשוטים
יש סוגים רבים של דגני בוקר שאינם בריאים כלל, ואפילו עשויים להיחשב כממתק,...
עוד מאותו הכותב
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה