חצילים, יש לטבול את פרוסות החציל בחלבון ביצה ולטגן
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 9 שנ'
כדי שלא יקפוץ כל השמן בטיגון חצילים (או קישואים) יש לטבול את פרוסות החציל בחלבון ביצה ולטגן.
באדיבות דור, אוכל +
קטגוריות
עוד בנושא
-
שמן, עדיף לטגן עם שמן סויה ולא עם שמן זית
טמפרטורת השריפה של זמן הזית נמוכה מזו של שמן הסויה. לעתים יישרף שמן...
-
שמן זית מצוין לטיגון, במיוחד אם מוסיפים לו חתיכת גזר קטנה
בניגוד לסברה הרווחת, שמן זית דווקא מצוין לטיגון, במיוחד אם מוסיפים...
-
שמן, חום לא נכון עלול לגרום לשמנוניות יתר של המאכלים המטוגנים
חום לא נכון של השמן עלול לגרום לשמנוניות יתר של המאכלים המטוגנים. קיים...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה