במהלך ההריון מומלץ להימנע משימוש במרווה…
- 15/03/2012
- זמן קריאה מוערך: 15 שנ'
במהלך ההריון מומלץ להימנע משימוש במרווה, כל המנטות למיניהן (נענע), רוזמרין, שיבא (לענית), פיגם (רותא), אלכוהול, בשר נא, דג נא, מאכלי ים שאינם מבושלים, מוצרי חלב שלא עברו פיסטור, ביצים לא מבושלות עד הסוף.
כמו כן יש להמעיט בצריכת מוצרי מזון ושתייה המכילים קפאין כגון: קפה,תה,קולה,שוקולד… ובאכילת כבד.
קטגוריות
עוד בנושא
-
אכילת מזונות אשר מכילים ויטמינים נוגדי חמצון כגון: A,C,E עוזרים לשמור על עור הגוף
על מנת לשמור כל עור הגוף מומלץ שתייה מרובה של מיים (קפה תה וכל...
-
מזונות עשירים במינרלים וויטמינים ופעילות גופנית יקטינו את הסיכוי להתכווצות שרירים
בזמן ההריון, התכווצות שרירים - בעיקר בשוקיים ובכפות הרגליים נובעת ממחסור...
-
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון....
עוד מאותו הכותב
-
בחילות והקאות,, רצוי שתאכלי מזון יבש עשיר בפחמימות
אחוז ניכר מהנשים ההרות סובלות מבחילות והקאות במהלך ההריון. ע"פ רוב...
-
כאשר מתחיל כאב ראש, בצעי כמה מתיחות
בתקופת ההריון כאבי הראש עשויים להיות תכופים מהרגיל. הקפידי לאכול ולשתות...
-
צרבת, למניעה השתדלי לא לאכול כשעתיים לפני השינה ולא לשתות בזמן האוכל
הצרבת היא תופעה שכיחה בהריון, בעיקר בשליש האחרון. הצרבת מלווה בתחושת...
הוסף תגובה