קמח לבן או קמח מלא

קמח לבן מספק לנו פחמימות ריקות, לא תורם לשובע לזמן ארוך, אינו תורם לנו ערכים תזונתיים גבוהים, ובעיקר מפריע לדרכי העיכול שלנו. איך? פשוט מאוד – מה קורה כשקמח לבן פוגש את מיצי העיכול? קמח ומים, יוצרים דבק.

מסקנה: לחם ומוצרים מחיטה מלאה מומלצים לבריאות, מסייעים לעיכול, תורמים לנו סיבים וערכים תזונתיים גבוהים, יוצרים תחושת שובע לטווח ארוך, מאזנים את רמות הסוכר בדם. ועוד ועוד.
זכרו – הבריאות והדיאטה שלכם, ישתפרו פלאים אם תקפידו על סוג הלחם!

הוסף תגובה