איך לבשל כרוב ולהמנע מריח?
- 13/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 9 שנ'
בכדי למנוע ריח בבישול הכרוב, מומלץ להוסיף פרוסות לימון למי הבישול.
עוד בנושא
-
איזה מקום ניתן להקדיש לתנור בבית?
לתנור תנורי הבישול והאפייה בשוק מחולקים לשני סוגים עיקריים: תנורים...
-
סבונים ריחניים כדאי לקצוץ במעבד המזון – ולשים בארונות
בכל בית נמצאים עשרות סבונים ריחניים מסוגים וגדלים שונים, שקיבלנו או...
-
קייטנת בית: יום בישול ערוך.
יום בישול ערוך. היום כולם מתגייסים להכנת ארוחת צהריים חגיגית.שימו...
עוד מאותו הכותב
-
איך לקבל קציצות אווריריות?
לקבלת קציצות בשר אווריריות יותר, יש להוסיף מי סודה או אבקת סודה לשתיה...
-
הסרת ריח שום מהידיים
כדי להסיר ריח של שום או בצל מהידיים כל מה שצריך לעשות זה לשפשף כף מלח...
-
בישול תירס
אין לבשל תירס במי מלח. המלח מקשה את התירס. יש להוסיף מלח רק בעת ההגשה. מומלץ...
הוסף תגובה