לעשות את ההמבורגר עסיסי
- 13/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 5 שנ'
מומלץ להוסיף כוס מים קרים לכל ק"ג תערובת בשר. יש להוסיפם מספר דקות לפני הנחת ההמבורגרים על הגריל.
קטגוריות
עוד בנושא
-
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא המכיל מים מוספים
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא (וגם מחלק מסוגי העוף, ההודי והדגים) המכיל...
-
ציפוי מיוחד לשניצלונים כמו במסעדות הגדולות!
כיצד מכינים ציפוי מעניין ומיוחד לשניצלונים שלכם ומוספים טעם חדש בבית? על...
-
כיצד מצפים עוף בצורה הטובה ביותר?
כמה פעמים ציפיתם את העוף והציפוי היה חלקי או נפל, אז כיצד מצפים את העוף...
עוד מאותו הכותב
-
איך לקבל קציצות אווריריות?
לקבלת קציצות בשר אווריריות יותר, יש להוסיף מי סודה או אבקת סודה לשתיה...
-
הסרת ריח שום מהידיים
כדי להסיר ריח של שום או בצל מהידיים כל מה שצריך לעשות זה לשפשף כף מלח...
-
בישול תירס
אין לבשל תירס במי מלח. המלח מקשה את התירס. יש להוסיף מלח רק בעת ההגשה. מומלץ...
הוסף תגובה