איך לקבל קציצות אווריריות?
- 13/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 8 שנ'
לקבלת קציצות בשר אווריריות יותר, יש להוסיף מי סודה או אבקת סודה לשתיה לתערובת הבשר: 80 מ"ל מי סודה או כפית עד שתיים אבקת סודה לכל ק"ג בשר.
קטגוריות
עוד בנושא
-
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא המכיל מים מוספים
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא (וגם מחלק מסוגי העוף, ההודי והדגים) המכיל...
-
קופסאות פלסטיק, לאחסון מזון עדיף להשתמש בקופסאות מרובעות ומסוג אחד
כדאי להחזיק בבית סט קופסאות פלסטיק מסוג אחד לאחסון והקפאת מזון. הקופסאות...
-
סכין, לשמירה על הלהב עיטפו בניילון נצמד לפני הכנסתו למגירה
לשם שמירה על הלהב של סכין מטבח, ובכדי להגן על ידכם, לפני שאתם מחזירים...
עוד מאותו הכותב
-
הסרת ריח שום מהידיים
כדי להסיר ריח של שום או בצל מהידיים כל מה שצריך לעשות זה לשפשף כף מלח...
-
בישול תירס
אין לבשל תירס במי מלח. המלח מקשה את התירס. יש להוסיף מלח רק בעת ההגשה. מומלץ...
-
איך ממתיקים תותים
בכדי להדגיש את המתיקות ולשפר את טעם התותים בקינוחים, מומלץ להוסיף לתותים...
הוסף תגובה