עיצוב נכון במטבח
- 11/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 30 שנ'
משולש העבודה הוא קו דמיוני המחבר את הכיריים, הכיור והמקרר.
למה דווקא אותם?
כי הכיריים, הכיור והמקרר הם האזורים שניגשים אליהם הכי הרבה פעמים בזמן העבודה במטבח. ולכן, אם תקפידו שמשולש העבודה יהיה לפי הכללים התכנוניים הבאים, לא תלכו יותר מדי והעבודה במטבח תהיה נוחה ויעילה:
1. אורך כל צלע במשולש צריך להיות בתחום של 1.2מ' עד ל- 2.7מ'.
2. סכום כל הצלעות של המשולש צריך להיות קטן מ- 8מ'.
3. אסור שצלע במשולש תקטע על ידי מכשול כל שהוא (למשל פינה של אי). ראו שרטוט למטה.
*המרחקים נמדדים בין החלק הקדמי- מרכזי של כל אלמנט במשולש.
-
קופסאות פלסטיק, לאחסון מזון עדיף להשתמש בקופסאות מרובעות ומסוג אחד
כדאי להחזיק בבית סט קופסאות פלסטיק מסוג אחד לאחסון והקפאת מזון. הקופסאות...
-
סכין, לשמירה על הלהב עיטפו בניילון נצמד לפני הכנסתו למגירה
לשם שמירה על הלהב של סכין מטבח, ובכדי להגן על ידכם, לפני שאתם מחזירים...
-
מוצרי חלב, סדרו במגש אחד
בבית אשר חובבים בו מוצרי חלב נסו לסדר את מוצרי החלב במקרר בסלסלה או...
-
בחירת חיפוי קיר למטבח
אחת הבחירות היותר קשות בעיצוב המטבח היא חיפוי הקיר מעל משטח העבודה....
-
מטבחים - איך תבחרו יצרן שלא יאכזב אתכם
יש כל כך הרבה יצרני מטבחים, גם חברות וגם נגרים, כמעט לכולם אתר אינטרנט...
-
משטחי עבודה במטבח
משטח נחיתה הוא חלק מהשיש שצריך להישאר פנוי כדי שאפשר יהיה להניח עליו...
הוסף תגובה