צריכת כמות מתונה של מוצרי חלב מדי יום, עשויה לסייע במניעת סוכרת
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 21 שנ'
צריכת כמות מתונה של מוצרי חלב מדי יום, עשויה לסייע במניעת סוכרת.
במחקר שנערך באחרונה, נמצא כי צריכת מוצרי חלב קשורה בהפחתת הסיכון להתפתחות תופעת התנגודת לאינסולין (IRS) אצל אנשים שמנים. התנגודת לאינסולין מהווה גורם ראשוני להתפתחותה של סוכרת מטיפוס 2.
אז מה כדאי?
להקפיד על צריכת מוצרי חלב דלי-שומן או נעדרי שומן כלל.
הקפד על תזונה דלת קלוריות, אולם עשירה ברכיבי תזונה.
באדיבות מכון וינגייט – חיים של איכות
-
אכילת מזונות אשר מכילים ויטמינים נוגדי חמצון כגון: A,C,E עוזרים לשמור על עור הגוף
על מנת לשמור כל עור הגוף מומלץ שתייה מרובה של מיים (קפה תה וכל...
-
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון....
-
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה, כדי להימנע מדילול מיצי הקיבה ולייעל...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה