פטרוזיליה למרק, לחלק צרור לארבע ולהקפיא
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 21 שנ'
נמאס לי לזרוק כל פעם 3/4 שקית פטרוזיליה, ולכן אני מחלקת צרור ל-4 ערימות, שוטפת, מגלגלת לגוש, כורכת חוט תפירה דק מכל הכיוונים כמו מומיה חנוטה, משאירה על מתקן הכלים כמה שעות לייבוש ומקפיאה. בכל בישול של מרק אני מוציאה מארז אחד קשור (וכך אפשר לזרוק את הירק אחרי הבישול לפני שהדרדסים רואים שהיה משהו ירוק בסיר …).
מאת "אמא של דוכסית", פורום תפוז "טיפים קטנים לחיים"
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה