אבוקדו – לבדיקת הבשלות יש לתקוע קיסם
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 24 שנ'
כשרוצים לבדוק האם האבוקדו בשל לאכילה ישנו פטנט: כמו שבודקים אם העוגה מוכנה – תוקעים קיסם ומסתכלים מה יש עליו, אותו דבר גם עם האבוקדו. תוקעים קיסם שיניים במקום שממנו יצא הגבעול ושולפים.
אם הוא יוצא בקלות, סימן שהוא מוכן ואם לא, צריך לחכות.
אסור בתכלית האיסור לבדוק אם אבוקדו בשל על ידי לחיצה עליו מפני שאז הוא ישחיר ויתקלקלובסופו של דבר יושלך לפח.
מתוך הספר "ספר העצות של משפחת לבנה", מאת שרה לבנה
תודה אישית ליובל, אסטרולוג הוצאה לאור בע"מ
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה