כלים במטבח, יש לסדר כל סוג בנפרד
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 40 שנ'
במטבח יש לסדר כל סוג כלים בנפרד: מכשירים גדולים על מדף קל לשליפה אחרת לא בשימוש, תבלינים בפריזר ומעט לשימוש בחוץ וזאת משום שתבלינים נשמרים טוב יותר בהקפאה, פינת קפה ותה נגישה ליד הקומקום.
חלוקת שטח: סירים ומחבתות ואביזרי בישול באזור הכיריים, סידור המקפיא –קופסאות ממודבקות, במזווה –צנצנות סגורות להרחקת מזיקים. ובכלל דוקטור סדר ממליץ להחזיק רק מלאים קטנים מכל סוג. מלאי גדול מבזבז מקום, גורם לפחת כשמוצר מאבד טריות או עובר את תאריך התפוגה ועולה לנו כסף לממן אותו. ישראל היא מדינה בה לא חסר כלום ולכן לא מומלץ להחזיק מלאים גדולים.
מגרות עם חלוקה פנימית לכל האביזרים ובעיקר מקום קבוע לכל חפץ וחפץ, לא רק בהפרדה בין בשר לחלב אלא ככלל כל הספלים יחד, כל הקערות יחד, כל המחבתות וכך הלאה וכך הלאה.
-
סדר, רוקנו את הבית מכל הדברים ש"אגרתם"
רוקנו את הבית מכל הדברים שאגרתם. מגירות, ניירת, ארונות בגדים, כלי מטבח,...
-
מגירת שולחן העבודה, סדרו אותה פעם בחודש
בסוף כל חודש, קחו את כל מה שלא השתמשתם בו וזירקו לפח, כולל עפרונות שבורים,...
-
כוסות, זירקו את כל הכוסות הסדוקות וכוסות שאין בהן שימוש מהארון
הוציאו את כל הכוסות מהארון וזירקו את כל הכוסות הסדוקות, הכוסות שנראות...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה