מיינו מה חמץ ואת הדברים לשימוש מיידי הניחו בפינה על השיש במטבח
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 17 שנ'
היכנסו למזווה (ארונות אחסון המזון) בבית, ובדקו מה יש ובמה כדאי להשתמש קודם. בדקו את תאריכי התפוגה של המוצרים השונים. מיינו מה חמץ ואת הדברים לשימוש מיידי הניחו בפינה על השיש במטבח. תכננו את הבישולים הקרובים עם מוצרים אלו, ועם מוצרים שיש במקרר ובמקפיא. אפשר לבשל יותר ולהכין מראש למהלך השבוע.
קטגוריות
עוד בנושא
-
"המדריך לטיפוח טבעי", ד"ר דיאן דינסין בוכמן (Ph.D)
פרטי יועץ הספר: "המדריך לטיפוח טבעי". מחבר: ד"ר דיאן דינסין בוכמן...
-
ד"ר פרסון אלכס, רופא שיניים
פרטי יועץ שם: ד"ר פרסון אלכס. התמחות: רופא שיניים, בית חולים...
-
כדאי לקנות את הבשרים לפני החג, בכך נוזיל עלויות
למי שיש אפשרות, אני ממליצה בחום לקנות כבר עכשיו את הבשרים לחג ולאחסן...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה