תפוחי אדמה, יש לשמור במקום חשוך, קריר ויבש
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 19 שנ'
תפוחי אדמה יש לשמור במקום חשוך, יבש וקריר. במיכל סגור ללא איורור הם עלולים להירקב.
לא רצוי להחזיק תפוחי אדמה בשקיות פלסטיק, אפילו אם הן מנוקבות, גם לא רק לימים אחדים.
תפוחי אדמה נשמרים היטב בטמפרטורה של 8-28 מעלות צלזיוס. בטמפרטורה גבוהה יותר הפקעות מקדימות לנבוט, מצתמקות ונרקבות.
במקרר העמילן הופך לסוכר ותפוחי האדמה מקבלים טעם מתקתק.
באדיבות דוד משה, תפוחי אדמה מובחרים
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה