תפוחי אדמה, יש לבשל תפוחי אדמה מזן אחד
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 9 שנ'
יש להקפיד לבשל תפוחי אדמה מזן אחד ולא לערבב זנים שונים.
רצוי לבשל תפוחי אדמה שלמים ובאותו הגודל.
לא רצוי להקפיא תבשילים המכילים תפוחי אדמה.
באדיבות דוד משה, תפוחי אדמה מובחרים
קטגוריות
עוד בנושא
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
אורז, השרייה של האורז המלא במים לילה קודם מוציאה ממנו את טעמי הלוואי
כל מי שניסה לאכול אורז מלא והזדעזע מהטעם התפל, מוזמן לנסות שיטה טעימה...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה