עוגיות, חממו את התנור מראש
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 22 שנ'
חממו את התנור מראש תמיד!
אם אתם מכינים יותר מתבנית אחת, שימו אותה מעל התבנית הראשונה בדיוק במרכז.
כדי לקבל עוגיות יותר עסיסיות ניתן לאפות קצת פחות זמן ממה שצריך (underbaking) העוגיות מוכנות כאשר קצוות או שולי העוגיה מוזהבים, אבל המרכז עדיין נראה לבן.
אבל הכי הכי הכי חשוב…
תהנו מהעוגיות שהכנתם, לא משנה איך הן יצאו.
באדיבות אתר עוגות זה אנחנו
תודה אישית: מתוך כתבה ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה
-
בצק עלים, רצוי לאפות בטמפרטורה גבוהה מאוד (250 מעלות)
הטמפרטורה הגבוהה מאפשרת לנוזלים שבחמאה או במרגרינה להתאדות, ובכך ליצור...
-
בצק, הפרידו את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה
למה מפרידים את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה? כדי שלא...
-
בצק, פיזור שעועית על גבי הבצק ימנע ממנו להתרומם
לתחתית בצק שנאפה ללא כל תוספות, יש נטייה להתרומם במקומות שונים (בעיקר...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה