רצועות אנטרקוט בקארי צהוב, חלב קוקוס וחמאת בוטנים
- 11/03/2012
- זמן קריאה מוערך: 37 שנ'
מצרכים ( 4 מנות ):
1 פחית חלב קוקוס
3 כפות משחת קארי צהוב
2 כפות רוטב דגים
2 כפות סוכר חום
1 כפות לימון גראס קצוץ
500 גרם בשר אנטרקוט מיושן חתוך לרצועות
4 כפות חמאת בוטנים
1 צ'ילי אדום נקי מגרעינים וחתוך לרצועות
5 כפיר ליים
מלח, פלפל
15 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
חמם חצי מכמות חלב הקוקוס במחבט עמוקה ( מחבט ווק), הבא לרתיחה.
הוסף משחת הקארי הצהוב וערבב היטב. הוסף רוטב הדגים, סוכר ולמון גראס.
בשל למשך מס' דקות תוך כדי ערבוב והבא שוב לרתיחה.
הוסף את שאר חלב הקוקוס, ערבב היטב ובשל למס' דקות נוספות.
הוסף רצועות האנטרקוט וחמאת הבוטנים, ערבב היטב.
בשל למשך 7-9 דקות עד שרוב הרוטב הצטמצם.
הוסף עלי הכפיר, מלח , פלפל, רצועות צ'ילי .
הגש בצלחת מתאימה וקשט בעלי הבזיליקום.
-
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא המכיל מים מוספים
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא (וגם מחלק מסוגי העוף, ההודי והדגים) המכיל...
-
ציפוי מיוחד לשניצלונים כמו במסעדות הגדולות!
כיצד מכינים ציפוי מעניין ומיוחד לשניצלונים שלכם ומוספים טעם חדש בבית? על...
-
כיצד מצפים עוף בצורה הטובה ביותר?
כמה פעמים ציפיתם את העוף והציפוי היה חלקי או נפל, אז כיצד מצפים את העוף...
-
דרכים לבדיקת טריות של דג
1) עין הדג צריכה לבלוט , בצבע שחור מבריק ולא שקועה ולבנה. 2) בשר הדג צריך...
-
איך נדע שהדג מוכן
את הדגים ניתן להכין בהרבה אופנים: טיגון עמוק, צליה במחבט ( פילה) , צלייה...
-
פילפלים חריפים- כללי
- מומלץ להשתמש בכפפות חד פעמי כאשר אנו חותכים אותם.- כדאי למתן החריפות...
הוסף תגובה