בשר משויש
- 11/03/2012
- זמן קריאה מוערך: 10 שנ'
רצועות שומן דקיקות שמפוזרות בכל נתח הבשר ונותנות לנתח הבשר מראה "משויש". רצועות השומן גורמות לבשר להיות עסיסי וטעים יותר ולכן כשנרכוש סטייק אנטריקוט ( או כל חלק מתאים אחר) נבדוק ונראה שהוא משויש בשומן.
קטגוריות
עוד בנושא
-
שלוש השיטות לבחירת המוזיקה לחתונה
המוסיקה עושה את האירוע אבל מי עושה את המוסיקה ? קיימות שלוש דרכים מקובלות...
-
אל תפקידו את החתונה שלכם אצל DJ ללא ניסיון בחתונות
אל תפקידו את החתונה שלכם אצל DJ ללא ניסיון ואסור להתבלבל, לא ניסיון במועדונים,...
-
בקרו עם ה - DJ במקום הארוע לפני החתונה
יש לבקר עם ה-DJ באולם לפני החתונה, להבין את ההליכה לחופה, להכיר את הסאונד...
עוד מאותו הכותב
-
דרכים לבדיקת טריות של דג
1) עין הדג צריכה לבלוט , בצבע שחור מבריק ולא שקועה ולבנה. 2) בשר הדג צריך...
-
איך נדע שהדג מוכן
את הדגים ניתן להכין בהרבה אופנים: טיגון עמוק, צליה במחבט ( פילה) , צלייה...
-
פילפלים חריפים- כללי
- מומלץ להשתמש בכפפות חד פעמי כאשר אנו חותכים אותם.- כדאי למתן החריפות...
הוסף תגובה